Je vindt ons ook in Heerde!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • VITCEE VITCEE Liposomale Vitamine C

VITCEE Liposomale Vitamine C

€28,25
Incl. btw

De meest krachtige vitamine C ter wereld!
Iedere fles van 250 ml bevat 50.000 mg. puur ascorbinezuur/vitamine C gebonden aan natrium (Natriumascorbaat).

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Op voorraad (Levertijd:1 tot 2 werkdagen)

 

 

VITCEE Lypo Spheric Vitamin C is ontwikkeld met adviezen van orthomoleculair specialisten en praktijkervaringen van Longevity Specialisten. Heeft een lekkere sinaasappelsmaak, is gezoet met stevioglycosiden en heeft zijn kleur mede te danken aan  biologische kurkuma.

Maximaal effectief door sterk verbeterde opname

Uit onderzoek is duidelijk geworden dat inname van een supplement in tablet- of poedervorm met enkele grammen vitamine C, tot dezelfde hoeveelheid vitamine C in het bloed leidt, als 200-300 mg vitamine C afkomstig uit voedsel. Een hogere inname in de vorm van supplementen is weinig zinvol omdat het lichaam vrij snel dit tijdelijke overschot aan vitamine C via de urine uitscheidt. Zelfs bij een intraveneuze toediening van vitamine C wordt minder dan 20% opgenomen in de cellen.

De reden hiervan is dat de celmembranen opgebouwd zijn uit vetachtige stoffen als fosfolipiden en vitamine C alleen in water oplosbaar is. Als nu de vitamine C moleculen ingepakt worden in fosfolipiden (zoals bijv. zonnebloemlecithine), wordt de opname in de cellen plots wel bijna 90%, zodat aanzienlijk meer vitamine C wordt opgenomen. Dit is bij verschillende aandoeningen zeer effectief gebleken.

Vitamine C is een wateroplosbare vitamine, toch blijkt nu dat deze vitamine het best wordt opgenomen, als deze ingekapseld is door een laagje vet. Dit heeft te maken met het gegeven dat vitamine C zijn werk moet doen in de cel. Zoals bekend bestaat de celwand echter voornamelijk uit vet (LDL-cholesterol). Niet ingekapselde vitamine C zal dus de nodige problemen ondervinden om de cel binnen te komen.

Water en water is niet hetzelfde

De basis van VITCEE Lypo Spheric Vitamine C 50 is een bijzonder, op zich al gezondheidsbevorderend water.

Er bestaat tegenwoordig echter een enorm groot verschil tussen water en water. Veel water is al lang niet meer zuiver te noemen. Verontreinigingen zijn eerder regel dan uitzondering en toegestane waarden worden door overheden met het grootste gemak aangepast.

Om deze reden maakt ASCORBICIS gebruik van Gletsjerwater afkomstig uit IJsland.

Ons gletsjerwater vindt zijn oorsprong in de basaltlagen van de ongerepte Langjökull-gletsjer. Na een jarenlange reis komt het water aan de oppervlakte, en is daardoor gerijpt water. Gerijpt water is een levensbrenger voor flora en fauna en dus ook voor de mens.

Dit gletsjerwater wordt door de natuur zelf gefilterd met een uitzonderlijk lekkere smaak, veel zuurstof, silicium en een hoge pH-waarde.  

Doordat het water direct uit de natuur gewonnen wordt bevat het water ook na botteling essentiële micro-organismen welke goed zijn voor het menselijke lichaam. Het natuurzuivere gletsjerwater heeft van zichzelf een basisch waarde (pH=8,2) wat zorgt voor zijn typische smaak: vol, zacht en rond. 

Volgens wetenschappers heeft basisch water vele voordelen voor het menselijk lichaam op het gebied van voeding, tandhygiëne en dieet. Bovendien is dit gletsjerwater zoutarm, heeft het een lage droogrest (<20mg/l) en een hoog zuurstofgehalte (9,4mg/l).

De droogrest is het aantal milligrammen dat overblijft na verdamping van een liter water. Een lage droogrest is uitermate gunstig voor het lichaam. Het voorkomt een ongewenste verstoring van de noodzakelijke biochemische reacties. 
Met andere woorden, je lichaam gaat er beter door werken!

Vet is noodzakelijk

Om de noodzakelijke vitamine C op te nemen in de cel is een laagje vet noodzakelijk.

Voor dit laagje vet is gekozen voor lecithine afkomstig van biologisch geteelde zonnebloemen. Deze lecithine is zuiver, vrij van contaminanten en GMO-vrij, dit in tegenstelling tot de vaak gebruikte Soja-lecithine.

Lecithine is een verbinding welke overwegend uit vetzuren, glycerine, forforzuur en choline bestaat en gerekend wordt tot de fosfolipiden.

Lecithine is een zuiver natuurproduct, dat rijkelijk aanwezig is in eierdooiers, sojabonen, zonnebloemzaad en een reeks van groentezaden.
Zonnebloemlecithine is echter het rijkst aan essentiële vetzuren en daardoor voeding technisch waardevoller.

De belangrijkste taak van de lecithine is onder andere het stabiliseren van celmembranen, het stimuleren van verschillende metabole processen en het ondersteunen van de regeneratie van levercellen.

Omdat lecithine evengoed combineert met vetten en oliën als met water, is het een ideale emulgator. Dankzij lecithine worden van oorsprong niet mengbare stoffen zoals olie en water stabiele emulsies.

Door vitamine C in te kapselen met lecithine is het mogelijk om de vitamine versneld en compleet intact via de bloedstroom in de cel af te leveren. 

Lecithine heeft een antioxidante werking, wat de houdbaarheid van een product ten goede komt.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

http://orthomolecular.org

http://www.doctoryourself.com

http://healthmaven.blogspot.com

http://www.cancertutor.com

http://www.naturalnews.com

http://www.naturalnews.com

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen